buy antibiotics without prescription
Guild of Greeters   Suitable for Every Age   

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Closed TopicStart new topic
> Lost Rings!
UruBoo
post Jul 28 2007, 07:52 AM
Post #1


Uru Guru
Group Icon

Group: Moderator (Mod)
Posts: 1,663
Joined: 10-November 03
From: Novo Hamburgo, Brazil
Member No.: 61



This is probably already been discussed but I couldn't find it anyway.

With the release of the new episode, all my Avies have lost the pod rings and the Ercanna ring. I know that there is a way to get them back but I can't remember right now. Does anyone know how to do it?


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
J'iim
post Jul 28 2007, 07:57 AM
Post #2


Uru Guru
Group Icon

Group: Website Contributor (Greeter)
Posts: 2,686
Joined: 24-December 06
Member No.: 4,706



QUOTE (UruBoo @ Jul 28 2007, 08:52 AM) *
This is probably already been discussed but I couldn't find it anyway.

With the release of the new episode, all my Avies have lost the pod rings and the Ercanna ring. I know that there is a way to get them back but I can't remember right now. Does anyone know how to do it?

Turning a relto page off and on used to fix this.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
UruBoo
post Jul 28 2007, 08:39 AM
Post #3


Uru Guru
Group Icon

Group: Moderator (Mod)
Posts: 1,663
Joined: 10-November 03
From: Novo Hamburgo, Brazil
Member No.: 61



Yeah, but it is not working now. I turned one off, logged off, came back, turned it on again, logged off and on and no effect. Is there a specific relto page to turn on/off or anyone should do the trick? Interesting is that this is happenning with all my avies.

This post has been edited by UruBoo: Jul 28 2007, 08:40 AM


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
J'iim
post Jul 28 2007, 09:19 AM
Post #4


Uru Guru
Group Icon

Group: Website Contributor (Greeter)
Posts: 2,686
Joined: 24-December 06
Member No.: 4,706



QUOTE (UruBoo @ Jul 28 2007, 09:39 AM) *
Yeah, but it is not working now. I turned one off, logged off, came back, turned it on again, logged off and on and no effect. Is there a specific relto page to turn on/off or anyone should do the trick? Interesting is that this is happenning with all my avies.

The rocks and logs page has always been a good one to try. You can turn everything off and back on. If the Er'cana portal is still present in your personal instance, go through the portal and see if the ring section for Er'cana is still in the cave. If not, then you should still have it even if it does not show. If the segment is in the cave, just press the symbol to collect it again. The pods would be a pain if you have to catch the portals again.

If the Er'cana segment is not in the cave, and toggling Relto pages does not bring them back, then you can ticket it to find out if it is a known or new problem.

This post has been edited by J'iim: Jul 28 2007, 09:20 AM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
budgiemom
post Jul 28 2007, 10:00 AM
Post #5


Uru Guru
Group Icon

Group: Website Contributor (Greeter)
Posts: 1,619
Joined: 19-March 04
From: Southern Texas
Member No.: 1,404



bye2.gif Several people have reported this when they came to the GoG bevin yesterday. One of them got ahold of ResEng Cowart and he restored the rings quite easily it seemed.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
CAGrayWolf
post Jul 28 2007, 01:44 PM
Post #6


The Wolfmeister
Group Icon

Group: Retired Greeter
Posts: 6,076
Joined: 9-November 03
From: Riverside CA USA
Member No.: 35



I just chose the first Relto Page ... turned it off ... then back on ... and that solved it for me. I didn't even have to link out. Was actually cool watching it reappear. biggrin.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Tomala
post Jul 28 2007, 03:07 PM
Post #7


Uru Guru
Group Icon

Group: Validating
Posts: 547
Joined: 11-January 05
Member No.: 3,239



Mine stayed... I used glue...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kurtg1265
post Jul 28 2007, 08:24 PM
Post #8


Cactus King
Group Icon

Group: Veteran Moderator (Mod)
Posts: 7,143
Joined: 10-November 03
From: Arizona
Member No.: 93



I used the turn a page off and back on, but I just jumped off Relto.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
UruBoo
post Jul 30 2007, 06:59 AM
Post #9


Uru Guru
Group Icon

Group: Moderator (Mod)
Posts: 1,663
Joined: 10-November 03
From: Novo Hamburgo, Brazil
Member No.: 61



Well, I couldn't get my rings back using the method of turning on/off relto pages, so I sent a ticket and got this reply:
QUOTE
Let us get the full name spelling and KI#'s of the affected avatars, and we'll get on it!

Thanks,
M.Dogherra
URU Live Support Team

I sent the names and KI#'s and let them deal with my rings innocent.gif .
Thanks anyway for all your help bye2.gif .


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Norfren
post Jul 30 2007, 01:25 PM
Post #10


Uru Guru
Group Icon

Group: Greeter (Greeter)
Posts: 456
Joined: 10-November 03
From: Hungary
Member No.: 59



When one of my avatars returned from the Ercana bahro cave, the wedge could not be seen at Relto. I had to turn off and on a Relto page and it appeared immediately.


--------------------

Second Life: Norfren Zaius - WoW: Norfren at Draenor
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Ja'de
post Jul 31 2007, 09:24 PM
Post #11


Guild Master
Group Icon

Group: Admin (Admin)
Posts: 6,070
Joined: 9-November 03
From: State of Confusion
Member No.: 19



Mine were gone and nothing seemed to work to bring them back. Tonigh I tried again, turning a page off/on. I'd been doing this from the linkin spot. I decided to walk over to the rings and try again. This time, they came back. Now I don't know if it was coincidence or proximity but my rings have returned.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
UruBoo
post Jul 31 2007, 10:34 PM
Post #12


Uru Guru
Group Icon

Group: Moderator (Mod)
Posts: 1,663
Joined: 10-November 03
From: Novo Hamburgo, Brazil
Member No.: 61



Well, don't know if "they" did something or not. But today I just tried the "turn on/off" thingy and it worked. Now both my Avies have the rings back again.

Must remember to bring a chain and a padlock to wrap them around my big tree in Relto so they don't get stolen or lost again...


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Tehanu
post Aug 1 2007, 02:55 PM
Post #13


Uru Visitor
Group Icon

Group: Explorer
Posts: 31
Joined: 23-May 07
From: FourLevelsHigh, SomewhereColdIn, England
Member No.: 5,444



I need to check on my rings! I hope they're okay!

So how many rings did I have already?
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 15th September 2019 - 08:26 PM