buy antibiotics without prescription
Guild of Greeters   Suitable for Every Age   

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Error Message Typo
Rex Havoc
post Dec 1 2007, 09:42 PM
Post #1


Retired GuildMaster
Group Icon

Group: Moderator (Mod)
Posts: 6,447
Joined: 3-October 04
From: Ki# 127766
Member No.: 2,857



Was posting chat log from meeting today and got this message... (I turn off emotes and got rid of the problem...) "that" needs to be "than".



--------------------

Ki# 651166
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Michi
post Dec 1 2007, 10:01 PM
Post #2


Uru Explorer
Group Icon

Group: Explorer
Posts: 132
Joined: 27-October 07
From: New York State
Member No.: 5,761



Geez Louise, how many emotes did you use? shock.gif

-Kind of surprising that you are the first person to note the error in the error message.


--------------------
Dogs' lives are too short. Their only fault, really. ~Agnes Sligh Turnbull
We long for an affection altogether ignorant of our faults. Heaven has accorded this to us in the uncritical canine attachment. ~George Eliot
Go to the top of the page
 
+Quote Post
J'iim
post Dec 1 2007, 10:16 PM
Post #3


Uru Guru
Group Icon

Group: Website Contributor (Greeter)
Posts: 2,686
Joined: 24-December 06
Member No.: 4,706



Chat logs are notorious for hitting the emote limit. I usually delete them but I never thought of just turning off emotes for the post. That's a DUH! on me. blush.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Rex Havoc
post Dec 2 2007, 02:06 AM
Post #4


Retired GuildMaster
Group Icon

Group: Moderator (Mod)
Posts: 6,447
Joined: 3-October 04
From: Ki# 127766
Member No.: 2,857



LOL, I started to delete them, then remembered the 'switch' and just shut them off. There were a lot of them!!


--------------------

Ki# 651166
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Tijara
post Dec 2 2007, 09:23 AM
Post #5


Founder
Group Icon

Group: Admin (Admin)
Posts: 5,368
Joined: 13-October 03
From: Somewhere in the dungeons of the Guild Hall
Member No.: 1



Hmmm, that error message is default from the forum, not sure if I can change it.... will try though. Thanks Rex.


Edit:- Should be fixed.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Rex Havoc
post Dec 2 2007, 11:33 AM
Post #6


Retired GuildMaster
Group Icon

Group: Moderator (Mod)
Posts: 6,447
Joined: 3-October 04
From: Ki# 127766
Member No.: 2,857



whistling.gif Nope! lmao.gif Tried it in IE7, as well, just in case there was a cache issue with Firefox 2.0.0.11.


--------------------

Ki# 651166
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Tijara
post Dec 2 2007, 11:56 AM
Post #7


Founder
Group Icon

Group: Admin (Admin)
Posts: 5,368
Joined: 13-October 03
From: Somewhere in the dungeons of the Guild Hall
Member No.: 1



Works now biggrin.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Rex Havoc
post Dec 2 2007, 12:16 PM
Post #8


Retired GuildMaster
Group Icon

Group: Moderator (Mod)
Posts: 6,447
Joined: 3-October 04
From: Ki# 127766
Member No.: 2,857



Confirmed! Not that I was doubting, mind you! whistling.gif


--------------------

Ki# 651166
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Tijara
post Dec 2 2007, 12:48 PM
Post #9


Founder
Group Icon

Group: Admin (Admin)
Posts: 5,368
Joined: 13-October 03
From: Somewhere in the dungeons of the Guild Hall
Member No.: 1



bleh.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 9th December 2019 - 10:37 AM